Ambrosia Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 6g of protein, 9g of fat, and a total of 316 calories. If you have salt, cake flour, coconut, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 2 hours.
Anweisungen
1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 177°. Butter and flour cake pans, knocking out excess flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Sift together flour (2 3/4 cups), baking powder, and salt into a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Beat together butter and sugar with an electric mixer (fitted with paddle attachment if using a stand mixer) at medium-high speed until pale and fluffy, 3 to 5 minutes. Beat in eggs 1 at a time, then beat in zest and vanilla and continue beating 5 minutes more. Reduce speed to low, then add flour mixture and milk alternately in 4 batches, beginning with flour mixture and mixing until batter is just smooth. Divide between cake pans, spreading evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Große Prise Feines Salz
4
Bake cake layers until they begin to pull away from sides of pans and a wooden pick or skewer comes out clean, 20 to 25 minutes. Cool 5 minutes in pans on racks, then invert cake layers onto racks and cool completely. (Leave oven on for toasting coconut.)
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
1
Whisk together eggs in a heatproof bowl until combined well.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
With clean dry whisk, stir together sugar, cornstarch, and a pinch of salt in a 1 1/2- to 2-quart heavy saucepan, then whisk in water and juices until smooth. Bring to a boil over moderate heat, whisking, then reduce heat and cook at a bare simmer, whisking constantly, 2 minutes (mixture will be thick).
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Weiße Perlgraupen
3
Add half of hot juice mixture to eggs in a slow stream, whisking, then whisk egg mixture into juices in saucepan and cook over moderately low heat, whisking, just until it reaches a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Backschokoladenlocken
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Weiße Perlgraupen
4
Remove pan from heat, then add butter and zest, whisking until butter is melted. Chill filling, its surface covered with a buttered round of wax paper (buttered side down), until cold, about 30 minutes.
Spread coconut in a shallow baking pan and toast in oven, stirring occasionally, until golden, 12 to 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Walnuss-Rosinenbrot
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Beat together egg whites, sugar, water, corn syrup, and a pinch of salt in a large metal bowl with a handheld electric mixer (clean beaters if necessary) until combined. Set bowl over a saucepan of simmering water and beat mixture at high speed until it holds stiff, glossy peaks, 5 to 7 minutes. (Humid weather may necessitate additional beating time.)
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Weiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Remove bowl from heat, then add vanilla and lemon juice and continue beating until frosting is cooled and very thick, 6 to 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Skittles Mundgerechte Bonbons
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
1
Halve each cake horizontally with a long serrated knife. Put 1 layer on a cake stand or large plate and spread with about 3/4 cup filling. Stack remaining cake layers using about 3/4 cup filling between each layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
2
Spread top and side of cake with frosting and coat cake with coconut, gently pressing to help it adhere.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Streusel In Herzform
Walnuss-Rosinenbrot
1
· Cake layers (not split horizontally) can be made 3 days ahead and chilled, wrapped individually in plastic wrap.· Filling can be chilled up to 8 hours. Stir before spreading.· Frosting can be made 4 hours ahead and chilled, covered.· Cake can be assembled and frosted 2 hours ahead.