An Oven-Less Dessert: Steamed Devil's Food Cake

An Oven-Less Dessert: Steamed Devil's Food Cake
Need a dairy free dessert? An Oven-Less Dessert: Steamed Devil's Food Cake could be an awesome recipe to try. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 10 servings with 167 calories, 2g of protein, and 9g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you have water, baking soda, vegetable oil, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Lightly grease a standard metal loaf pan (9X5X2), and line the bottom with parchment or wax paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Schokoriegel Aus Milchschokolade, GeraspeltSchokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
2
Place a cooling or roasting rack in the bottom of a deep metal roasting pan and fill with water to just below the level of the rack. Position the roasting pan over two stove burners. Turn burners to medium-high and invert a metal baking tray over roasting pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Süße Rote Paprika (achten Sie Auf Rechteckige Feldpaprika Im Gegensatz Zu Kleinen Runden Paprika)Süße Rote Paprika (achten Sie Auf Rechteckige Feldpaprika Im Gegensatz Zu Kleinen Runden Paprika)
3
Combine first four ingredients and whisk to evenly distribute and break up any lumps.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
In a separate bowl with an electric mixer, whip together egg and sugar on medium-high speed until very light and thick, about two minutes. .
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Add vinegar, and whip briefly to incorporate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
6
Continuing to whip, add oil in a slow stream, stopping the stream every so often to allow mixture to fully emulsify before proceeding.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
7
Add about 1/3 of the combined dry ingredients (from step 2), and mix just to combine.
8
Add half of the water and mix just to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
9
Add half of remaining dry ingredients; followed by remaining water, finishing with the rest of the dry ingredients, mixing between each ingredient addition just to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
10
Stir in chocolate chips and turn the batter into the prepared loaf pan. Carefully remove the inverted baking sheet “lid” from the roasting pan, avoiding steam and hot water that may have collected on the underside of the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
Optional Zusätzlich Abgeriebene LimettenschaleOptional Zusätzlich Abgeriebene Limettenschale
Schokoriegel Aus Milchschokolade, GeraspeltSchokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
11
Place filled loaf pan on rack inside roasting pan, re-cover the roasting pan with baking sheet, and steam cake until a thin knife or toothpick inserted in the center comes out free of uncooked batter (it may bear traces of melted chocolate chips), 20-30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
Optional Zusätzlich Abgeriebene LimettenschaleOptional Zusätzlich Abgeriebene Limettenschale
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Schokoriegel Aus Milchschokolade, GeraspeltSchokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
12
Serve immediately or re-steam cake until heated through just before serving.
13
Note: For the best finished texture, it is import to follow step 5 carefully to create an emulsion, and not to overmix the batter with the additions of dry ingredients and water, which might break the emulsion or over develop the gluten in the flour, resulting in a greasier, heavier cake.
Zutaten, die Sie benötigen
EmulsionEmulsion
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score0
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