Bittersweet Chocolate Irish Whiskey Cake might be just the European recipe you are searching for. One serving contains 385 calories, 5g of protein, and 27g of fat. For $1.84 per serving, you get a dessert that serves 10. If you have butter, sea salt, irish whiskey, and a few other ingredients on hand, you can make it. st. patrick day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Butter and flour 8-inch-diameter springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Boil 1/2 cup whiskey in small saucepan until reduced to 1/4 cup, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Whisky
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Combine bittersweet chocolate, espresso powder mixture, and 1/4 cup boiled whiskey in small metal bowl.
Using electric mixer, beat 1/2 cup butter and 6 tablespoons vanilla sugar in medium bowl until fluffy. Beat in egg yolks 1 at a time, then sea salt. Fold in chocolate mixture, then ground almond mixture. Using clean dry beaters, beat egg whites in another bowl until soft peaks form. Gradually add 1 tablespoon vanilla sugar, beating until stiff peaks form. Fold whites into batter alternately with remaining 4 tablespoons flour in 3 additions.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Etwa 6 Tassen (1,5 Liter) Wasser
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Ingwerkekse, Geteilt
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)