Caramel Corn IV is a gluten free and vegetarian recipe with 8 servings. This hor d'oeuvre has 284 calories, 2g of protein, and 13g of fat per serving. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up salt, corn syrup, vanillan extract, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 300 degrees F(150 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a large pot, heat oil over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schweinefettrücken
3
Add the unpopped popcorn. Moving the pan constantly, pop the corn.
Zutaten, die Sie benötigen
Popcornkerne
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Remove from heat, place in a large baking pan, and keep warm in the preheated oven. Discard unpopped kernels.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Mix sugar, butter, corn syrup, and salt into a large saucepan. Cook over medium heat, stirring until mixture starts to boil. Continue cooking for 5 minutes without stirring.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
6
Remove from heat. Stir in baking soda and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
7
Pour over the popped popcorn. Stir popcorn until evenly coated.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker
8
Bake for 25 to 30 minutes in the preheated oven, stirring every 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
9
Remove from pan and put into a large bowl to cool.