Watching your figure? This vegetarian recipe has 592 calories, 8g of protein, and 26g of fat per serving. This recipe serves 12. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up walnut halves, eggs, ground cinnamon, and a few other things to make it today. Easter will be even more special with this recipe.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter two 9-inch-diameter cake pans. Line bottom of pans with waxed paper. Butter and flour paper; tap out excess flour.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Whisk flour, baking soda, salt and cinnamon in medium bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 40 minutes. Cool cakes in pans 15 minutes. Turn out onto racks. Peel off waxed paper; cool cakes completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
Using electric mixer, beat cream cheese and butter in large bowl until light and fluffy.