Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet

Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet
Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet is a gluten free and vegetarian morn meal. This recipe makes 8 servings with 196 calories, 11g of protein, and 10g of fat each. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 75 hours. If you have egg yolks, cheddar, cream of tartar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Cook onion and bell pepper in butter in a 2-quart heavy saucepan over moderate heat, stirring frequently, until softened.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mittelgroße Zucchini, Der Länge Nach In Dünne Scheiben Geschnitten2 Mittelgroße Zucchini, Der Länge Nach In Dünne Scheiben Geschnitten
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Add milk and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
4
Add cornmeal in a slow stream, whisking, and cook over low heat, stirring constantly, until thickened, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Remove from heat and cool 5 minutes.
6
Whisk in cheese, parsley, yolks, pepper, and 1/2 teaspoon of salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Schweinefettrücken1/4 Tasse Schweinefettrücken
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenRüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Beat whites with cream of tartar and remaining 1/2 teaspoon salt in a large bowl with an electric mixer on medium speed until they just hold stiff peaks. Fold one fourth of whites into cornmeal mixture to lighten, then fold cornmeal mixture gently but thoroughly into remaining whites. Spoon mixture into a greased 3-quart casserole and smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
8
Bake in middle of oven until puffed and golden brown, 30 to 35 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
9
Serve immediately.
10
Each serving has about 170 calories and 6 grams fat
11
Gourmet
SchwierigkeitExperte
Fertig in75 hrs
Portion8
Gesundheits-Score5
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