Chocolate Almond Marble Cheesecake

Chocolate Almond Marble Cheesecake
Chocolate Almond Marble Cheesecake requires approximately 2 hours and 10 minutes from start to finish. This recipe makes 10 servings with 662 calories, 9g of protein, and 49g of fat each. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of cream cheese, eggs, bittersweet chocolate, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. If you like this recipe, you might also like recipes such as Chocolate Almond Marble Cheesecake, Chocolate Marble Cheesecake, and Chocolate Marble Cheesecake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a medium bowl, combine cookie crumbs, almonds, 1/4 cup sugar and melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix well. Press into the bottom and halfway up the sides of a 10 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
In the top of a double boiler, heat chocolate, stirring occasionally, until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
4
Remove from heat and allow to cool to lukewarm.
5
In a large bowl, beat the cream cheese and 1 cup sugar until smooth. Beat in the eggs one at a time. Fold in the almond extract and sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Pour 1 1/2 cups of the filling into a smaller bowl. Stir the melted chocolate into the smaller bowl, then fold loosely back into plain filling.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
7
Pour into crust. With the tip of a knife, swirl the filling to create a marbled effect.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
8
Bake in the preheated oven for 40 minutes. Turn off oven and let cake cool in oven for 1 hour, with the door closed. Cool at room temperature, then refrigerate overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 10 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin