Chocolate Almond Marble Cheesecake

Chocolate Almond Marble Cheesecake
Chocolate Almond Marble Cheesecake requires approximately 2 hours and 10 minutes from start to finish. This recipe makes 10 servings with 662 calories, 9g of protein, and 49g of fat each. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of cream cheese, eggs, bittersweet chocolate, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. If you like this recipe, you might also like recipes such as Chocolate Almond Marble Cheesecake, Chocolate Marble Cheesecake, and Chocolate Marble Cheesecake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a medium bowl, combine cookie crumbs, almonds, 1/4 cup sugar and melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix well. Press into the bottom and halfway up the sides of a 10 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
In the top of a double boiler, heat chocolate, stirring occasionally, until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
4
Remove from heat and allow to cool to lukewarm.
5
In a large bowl, beat the cream cheese and 1 cup sugar until smooth. Beat in the eggs one at a time. Fold in the almond extract and sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Pour 1 1/2 cups of the filling into a smaller bowl. Stir the melted chocolate into the smaller bowl, then fold loosely back into plain filling.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Pour into crust. With the tip of a knife, swirl the filling to create a marbled effect.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
8
Bake in the preheated oven for 40 minutes. Turn off oven and let cake cool in oven for 1 hour, with the door closed. Cool at room temperature, then refrigerate overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 10 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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