Chocolate Almond Marble Cheesecake

Chocolate Almond Marble Cheesecake
Chocolate Almond Marble Cheesecake requires approximately 2 hours and 10 minutes from start to finish. This recipe makes 10 servings with 662 calories, 9g of protein, and 49g of fat each. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of cream cheese, eggs, bittersweet chocolate, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. If you like this recipe, you might also like recipes such as Chocolate Almond Marble Cheesecake, Chocolate Marble Cheesecake, and Chocolate Marble Cheesecake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a medium bowl, combine cookie crumbs, almonds, 1/4 cup sugar and melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix well. Press into the bottom and halfway up the sides of a 10 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
In the top of a double boiler, heat chocolate, stirring occasionally, until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
4
Remove from heat and allow to cool to lukewarm.
5
In a large bowl, beat the cream cheese and 1 cup sugar until smooth. Beat in the eggs one at a time. Fold in the almond extract and sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Pour 1 1/2 cups of the filling into a smaller bowl. Stir the melted chocolate into the smaller bowl, then fold loosely back into plain filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Pour into crust. With the tip of a knife, swirl the filling to create a marbled effect.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
8
Bake in the preheated oven for 40 minutes. Turn off oven and let cake cool in oven for 1 hour, with the door closed. Cool at room temperature, then refrigerate overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 10 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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