Chocolate Cake with Vanilla Buttercream

Chocolate Cake with Vanilla Buttercream
Need a vegetarian dessert? Chocolate Cake with Vanilla Buttercream could be an amazing recipe to try. This recipe serves 14. One portion of this dish contains roughly 5g of protein, 15g of fat, and a total of 506 calories. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours. If you have baking soda, vanilla buttercream, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 177°. Butter 2 (9- by 2-inch) round cake pans and line bottom of each with a round of wax paper. Butter paper and dust pans with flour, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Whisk together hot water and cocoa powder in a bowl until smooth, then whisk in milk and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk together flour, baking soda, and salt in another bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Beat together butter and brown sugar in a large bowl with an electric mixer at medium-high speed until pale and fluffy, 3 to 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Reduce speed to low and add flour and cocoa mixtures alternately in batches, beginning and ending with flour mixture (batter may look curdled).
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Divide batter between cake pans, smoothing tops.
7
Bake until a wooden pick or skewer comes out clean and edges of cake begin to pull away from sides of pans, 25 to 35 minutes total. Cool layers in pans on racks 10 minutes, then invert onto racks, removing wax paper, and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen GeschnittenAir Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
1
Put 1 cake layer, rounded side up, on a cake stand or platter and, using offset spatula, spread top with about 1 cup buttercream. Top with remaining cake layer, rounded side down, and frost side and top of cake with 2 cups buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-SpatelOffset-Spatel
1
For each color (you can make up to 5), transfer 3 tablespoons buttercream to a separate small bowl and tint with food coloring. Snip off 1 corner of each plastic bag to create a 1/4-inch opening, then spoon each color of buttercream into a bag, pressing out excess air. Twist each bag firmly just above buttercream, then decoratively pipe colored buttercream onto cake. Chill cake until buttercream is set, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
In 1,25 Cm Breite Streifen SchneidenIn 1,25 Cm Breite Streifen Schneiden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Just before serving, arrange 6 to 8 mini cupcakes on top of cake in 1 layer, then stack remaining mini cupcakes on top.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
3
*Wilton Paste Food Coloring available at wilton.com.
Zutaten, die Sie benötigen
24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)
1
·Cake layers can be made 2 days ahead and kept, wrapped tightly in plastic wrap, at room temperature or frozen 2 weeks.·Cake can be assembled 4 hours ahead and kept at cool room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs
Portion14
Gesundheits-Score1
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