Chocolate-Covered Gingerbread Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 16g of fat, and a total of 357 calories. Head to the store and pick up ground ginger, eggs, ground cloves, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Christmas will be even more special with this recipe.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter 9-inch square metal baking pan. Line bottom with parchment paper. Butter parchment.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Whisk first 6 ingredients in medium bowl to blend.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Mix warm water and baking soda in small bowl until baking soda dissolves. Using electric mixer, beat sugar, butter, molasses, eggs, and fresh ginger in large bowl until well blended.
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add dry ingredients in 3 additions, alternating with water mixture in 2 additions, beating until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
5
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
6
Bake cake until tester inserted into center comes out clean, about 30 minutes. Cool on rack 20 minutes. Run knife around edge of cake to loosen. Invert cake onto rack; cool. Peel off parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Gelbe Fruchtrolle
1
Bring first 3 ingredients to simmer in medium saucepan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Remove from heat.
3
Add chocolate and vanilla; stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
4
Let stand until cool but still pourable, about 20 minutes.
5
Place cake on rack set atop baking sheet. Reserve 1/2 cup glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
6
Pour remaining glaze over cake, spreading with spatula to coat top and sides. Chill cake and reserved glaze until reserved glaze is just firm enough to pipe, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
7
Transfer reserved glaze to pastry bag fitted with 1/4-inch plain tip. Pipe 5 diagonal lines atop cake, spacing evenly. Cluster crystallized ginger atop lines. (Can be made 1 day ahead. Cover and refrigerate. Bring to room temperature before serving.)