Chocolate-Covered Gingerbread Cake

Chocolate-Covered Gingerbread Cake
Chocolate-Covered Gingerbread Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 16g of fat, and a total of 357 calories. Head to the store and pick up ground ginger, eggs, ground cloves, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Christmas will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Butter 9-inch square metal baking pan. Line bottom with parchment paper. Butter parchment.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Whisk first 6 ingredients in medium bowl to blend.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Mix warm water and baking soda in small bowl until baking soda dissolves. Using electric mixer, beat sugar, butter, molasses, eggs, and fresh ginger in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer IngwerFrischer Ingwer
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Add dry ingredients in 3 additions, alternating with water mixture in 2 additions, beating until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
5
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake cake until tester inserted into center comes out clean, about 30 minutes. Cool on rack 20 minutes. Run knife around edge of cake to loosen. Invert cake onto rack; cool. Peel off parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1
Bring first 3 ingredients to simmer in medium saucepan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Remove from heat.
3
Add chocolate and vanilla; stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
4
Let stand until cool but still pourable, about 20 minutes.
5
Place cake on rack set atop baking sheet. Reserve 1/2 cup glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
6
Pour remaining glaze over cake, spreading with spatula to coat top and sides. Chill cake and reserved glaze until reserved glaze is just firm enough to pipe, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
7
Transfer reserved glaze to pastry bag fitted with 1/4-inch plain tip. Pipe 5 diagonal lines atop cake, spacing evenly. Cluster crystallized ginger atop lines. (Can be made 1 day ahead. Cover and refrigerate. Bring to room temperature before serving.)
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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