Chocolate Cupcakes with Vanilla Cream Cheese Frosting

Chocolate Cupcakes with Vanilla Cream Cheese Frosting
The recipe Chocolate Cupcakes with Vanilla Cream Cheese Frosting could satisfy your American craving in around 45 minutes. One portion of this dish contains around 5g of protein, 4g of fat, and a total of 183 calories. This recipe serves 16. A mixture of baking powder, instant coffee granules, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare cupcakes, place the first 4 ingredients in a large bowl; beat with a mixer at medium speed until well blended (about 2 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
4
Combine flour and next 5 ingredients (through 1/4 teaspoon salt), stirring well with a whisk. Stir flour mixture into sugar mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture; mix after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
5
Place 16 paper muffin cup liners in muffin cups; spoon about 2 1/2 tablespoons batter into each cup.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
6
Bake at 350 for 18 minutes or until a wooden pick inserted in center of a cupcake comes out with moist crumbs attached (do not overbake).
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Remove cupcakes from pans; cool on a wire rack.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
8
To prepare frosting, combine powdered sugar and remaining ingredients in a medium bowl. Beat with a mixer at medium speed until combined. Increase speed to medium-high, and beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Spread about 1 tablespoon frosting on top of each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
Magazin