One serving contains 542 calories, 9g of protein, and 24g of fat. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up baking powder, baking soda, cocoa powder, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Line bottom of pans with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Sift first 5 ingredients into medium bowl. Using electric mixer, beat sugar and butter in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Mix in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
5
Add dry ingredients alternately with buttermilk in 3 additions each, beating until well blended. Divide batter equally among prepared pans (generous 2 cups for each); smooth top of batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out with some moist crumbs still attached, about 25 minutes. Cool cakes in pans on racks 15 minutes. Turn cakes out onto racks; peel off paper. Cool completely. (Can be made 1 day ahead. Cover; store at room temperature.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Place 1 cake layer on platter.
8
Spread 1 1/4 cups Mint Whipped Cream over. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Verschiedene Cracker Oder Pita-Chips
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
9
Spread 1 1/4 cups Mint Whipped Cream over. Top with third cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Verschiedene Cracker Oder Pita-Chips
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
10
Spread remaining Mint Whipped Cream over top and sides of cake. Refrigerate at least 2 hours and up to 6 hours. Pile chocolate curls atop center of cake.