Chocolate Mint Layer Cake

Chocolate Mint Layer Cake
One serving contains 542 calories, 9g of protein, and 24g of fat. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up baking powder, baking soda, cocoa powder, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Line bottom of pans with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Sift first 5 ingredients into medium bowl. Using electric mixer, beat sugar and butter in large bowl until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
4
Mix in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
5
Add dry ingredients alternately with buttermilk in 3 additions each, beating until well blended. Divide batter equally among prepared pans (generous 2 cups for each); smooth top of batter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out with some moist crumbs still attached, about 25 minutes. Cool cakes in pans on racks 15 minutes. Turn cakes out onto racks; peel off paper. Cool completely. (Can be made 1 day ahead. Cover; store at room temperature.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Place 1 cake layer on platter.
8
Spread 1 1/4 cups Mint Whipped Cream over. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
9
Spread 1 1/4 cups Mint Whipped Cream over. Top with third cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
10
Spread remaining Mint Whipped Cream over top and sides of cake. Refrigerate at least 2 hours and up to 6 hours. Pile chocolate curls atop center of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
11
Garnish with mint sprigs.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin