This recipe serves 16. One portion of this dish contains about 8g of protein, 41g of fat, and a total of 559 calories. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 50 minutes. If you have planters pecans, philadelphia cream cheese, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Mix wafer crumbs, 1/2 cup nuts and butter; press onto bottom of 13x9-inch pan. Microwave caramels and milk in microwaveable bowl on MEDIUM (50%) 4 to 5 min. or until caramels are melted and mixture is well blended, stirring every 2 min.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
(55 Waffeln)
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Pour over crust; spread to within 1 inch of edge. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
4
Beat cream cheese and sugar with mixer until blended.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended. Melt 7 oz. chocolate. Stir into cream cheese batter; pour over caramel layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Cool completely. Refrigerate 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
8
Sprinkle with remaining nuts just before serving. Melt remaining chocolate; drizzle over cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)