Cholly's World-Famous Gingerbread Cake

Cholly's World-Famous Gingerbread Cake
Cholly's World-Famous Gingerbread Cake might be just the dessert you are searching for. This vegetarian recipe serves 10. One serving contains 392 calories, 4g of protein, and 10g of fat. It will be a hit at your Christmas event. If you have crème anglaise, ground cinnamon, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
In a 2- to 3-quart pan over high heat, bring 1 cup water to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Remove from heat and stir in molasses and baking soda. After mixture stops foaming, stir in 1/2 cup cold water; let cool to room temperature, stirring often, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
3
In a small bowl, whisk together flour, baking powder, cinnamon, ginger, salt, and cloves.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
In a large bowl, with an electric mixer on high speed, beat butter and brown sugar until well blended. Beat in eggs until blended. Reduce speed to medium-low.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Add flour and molasses mixtures alternately until incorporated, then beat on high speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
6
Pour into a buttered and floured 9-inch square pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake in a 325 regular or convection oven until a toothpick inserted in center of thickest part comes out clean, 45 to 50 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
Let cool in pan on a rack at least 1 1/4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Pour about 1/4 cup crme anglaise onto each plate.
10
Cut cake into pieces (see notes) and set them in sauce on plates. If desired, lightly sift cocoa and/or powdered sugar over each plate and garnish with a mint sprig. Offer remaining crme anglaise to add to taste.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
ReispapierReispapier
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
Magazin