Cranberry-Glazed Orange Layer Cake

Cranberry-Glazed Orange Layer Cake
Cranberry-Glazed Orange Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. One serving contains 434 calories, 7g of protein, and 19g of fat. If you have vanillan extract, cake flour, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Butter and flour two 9-inch-diameter cake pans with 2-inch-high sides. Sift flour, baking powder and salt into medium bowl. Using electric mixer, beat butter in large bowl until creamy. Gradually add sugar; beat until light and fluffy, occasionally scraping down sides of bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
2
Add egg yolks 1 at a time, beating well after each addition. Beat in orange peel, vanilla extract and orange extract.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Lila GeschenkpapierLila Geschenkpapier
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
3
Whisk milk and yogurt in small bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
4
Add dry ingredients to yolk mixture in 3 additions alternately with milk mixture in 2 additions, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
5
Using clean dry beaters, beat egg whites in another large bowl until stiff but not dry. Fold 1/3 of whites into batter, then fold in remaining whites. Divide batter between pans. Smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 35 minutes. Cool cakes in pans on rack 15 minutes. Run small knife around sides of pans to loosen cakes. Turn cakes out onto racks and cool completely. (Can be made 1 day ahead. Wrap in plastic and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
7
Place 1 cake layer, flat side up, on platter.
8
Spread top of cake with 3/4 cup Creamy Brown Sugar Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
9
Spread 1 cup Cranberry Glaze over frosting, leaving 1/2-inch border all around cake. Top with second cake layer, flat side down; press slightly to adhere.
Zutaten, die Sie benötigen
(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
10
Spread 2 cups frosting over sides of cake. Spoon remaining frosting into pastry bag fitted with medium-size star tip. Pipe decorative border around top edge of cake. Refrigerate until frosting is firm, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
11
Spread remaining Cranberry Glaze over top center of cake. Chill until glaze is set. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome and refrigerate.)
Zutaten, die Sie benötigen
(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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