Devil's Food Cake with Chocolate-Orange Buttercream
One portion of this dish contains around 7g of protein, 33g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Head to the store and pick up whole-milk yogurt, eggs, baking soda, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Position rack in center of oven and preheat to 163°. Butter and flour two 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Line bottoms of pans with parchment paper rounds. Stir chocolate in top of double boiler set over simmering water until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Remove from over water. Cool to barely lukewarm.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
3
Sift flour and next 4 ingredients into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Whisk milk and yogurt to blend in small bowl. Using electric mixer, beat brown sugar, butter, and lavender in large bowl until smooth. Beat in eggs, 1 at a time. Beat in melted chocolate until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6 Tassen Oder Zucker
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Mix in dry ingredients alternately with milk mixture in 3 additions each. Divide batter between prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
6
Bake cakes until tester inserted into centers comes out clean, about 30 minutes. Cool cakes in pans on racks 15 minutes. Turn cakes out onto racks; remove parchment and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
Stir 8 ounces chocolate in top of double boiler set over simmering water until smooth. Cool until barely lukewarm but still pourable.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
2
Mix cocoa powder and 7 tablespoons water in heavy small saucepan. Stir over medium-low heat until smooth and thick but still pourable, adding more water by teaspoonfuls if necessary. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Beat butter, 1/3 cup powdered sugar, and orange peel in large bowl to blend.
Add melted chocolate, vanilla, and salt; beat until smooth. Beat in cocoa mixture. Gradually add remaining 3 2/3 cups powdered sugar and beat until frosting is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Reispapier
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
5
Mix in Grand Marnier.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand Marnier
6
Place 1 cake layer on platter.
7
Spread 1 1/2 cups frosting over top of cake. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
8
Spread remaining frosting over top and sides of cake, swirling decoratively. Mound chocolate curls in center of cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade Locken
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
9
Let cake stand at room temperature 2 hours before serving.)
10
*Dried lavender blossoms are available at natural foods stores and at some specialty foods stores and farmers' markets.