Devil's Food Cake with Chocolate-Orange Buttercream

Devil's Food Cake with Chocolate-Orange Buttercream
One portion of this dish contains around 7g of protein, 33g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Head to the store and pick up whole-milk yogurt, eggs, baking soda, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Position rack in center of oven and preheat to 163°. Butter and flour two 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Line bottoms of pans with parchment paper rounds. Stir chocolate in top of double boiler set over simmering water until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Remove from over water. Cool to barely lukewarm.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
3
Sift flour and next 4 ingredients into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Whisk milk and yogurt to blend in small bowl. Using electric mixer, beat brown sugar, butter, and lavender in large bowl until smooth. Beat in eggs, 1 at a time. Beat in melted chocolate until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
6 Tassen Oder Zucker6 Tassen Oder Zucker
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Mix in dry ingredients alternately with milk mixture in 3 additions each. Divide batter between prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
6
Bake cakes until tester inserted into centers comes out clean, about 30 minutes. Cool cakes in pans on racks 15 minutes. Turn cakes out onto racks; remove parchment and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Stir 8 ounces chocolate in top of double boiler set over simmering water until smooth. Cool until barely lukewarm but still pourable.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
2
Mix cocoa powder and 7 tablespoons water in heavy small saucepan. Stir over medium-low heat until smooth and thick but still pourable, adding more water by teaspoonfuls if necessary. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
3
Beat butter, 1/3 cup powdered sugar, and orange peel in large bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
OrangenschaleOrangenschale
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add melted chocolate, vanilla, and salt; beat until smooth. Beat in cocoa mixture. Gradually add remaining 3 2/3 cups powdered sugar and beat until frosting is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ReispapierReispapier
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
5
Mix in Grand Marnier.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
6
Place 1 cake layer on platter.
7
Spread 1 1/2 cups frosting over top of cake. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
8
Spread remaining frosting over top and sides of cake, swirling decoratively. Mound chocolate curls in center of cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
9
Let cake stand at room temperature 2 hours before serving.)
10
*Dried lavender blossoms are available at natural foods stores and at some specialty foods stores and farmers' markets.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Tassen Oder Zucker6 Tassen Oder Zucker
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin