The recipe Eggnog Trifle Cake could satisfy your Scottish craving in around 5 hours and 25 minutes. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 6g of protein, 5g of fat, and a total of 208 calories. This recipe serves 16. Christmas will be even more special with this recipe. It is a good option if you're following a gluten free diet. Head to the store and pick up ground nutmeg, milk, env. knox gelatine, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Sprinkle gelatine over 1-1/2 cups milk in medium saucepan; let stand 1 min. Cook on low heat 5 min. or until gelatine is completely dissolved, stirring frequently.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Remove from heat.
3
Add remaining milk, eggnog, sherry and nutmeg; stir until blended. Refrigerate 1 hour or until chilled.
Zutaten, die Sie benötigen
Zerstoßene Harte Butterscotch-Bonbons
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Eingelegte Wassermelonenschale, 1 Glas
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
4
Cut crust off pound cake; discard or reserve for another use.
Spread 3 cake slices with jam; stack to reassemble cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Marmelade
7
Cut stacked cake crosswise into 14 (1/2-inch-thick) slices. Stand 8 cake slices around side of 9-inch springform pan; place remaining cake slices on bottom of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
8
Add dry pudding mix to eggnog mixture; beat with whisk 2 min.