The recipe Fresh Lime Chiffon Cake can be made in about 45 minutes. One serving contains 292 calories, 6g of protein, and 10g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of salt, egg yolks, lemon extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. Not a lot of people really liked this dessert.
Anweisungen
1
To prepare the lime filling, combine 1 teaspoon lime rind, 1/4 cup lime juice, and sweetened condensed milk in a small bowl, stirring until blended. Cover and chill 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft
Leicht Zerdrückte Hass-Avocado
Kalk Schälen
1 Unze Rotkohl, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
To prepare cake, coat bottoms of 3 (8-inch) round cake pans with cooking spray (do not coat sides of pans); line bottoms with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; dust with 1 tablespoon flour.
Lightly spoon 2 cups cake flour into dry measuring cups, and level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
5
Combine 2 cups cake flour, 1 cup sugar, baking powder, and 1/2 teaspoon salt in a large bowl, stirring with a whisk until well combined.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Kuchen Mehl
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Combine oil, 1/3 cup juice, 3 tablespoons water, 1 teaspoon rind, lemon extract, and egg yolks in a medium bowl, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Extrakt
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Weiße Backschokoladenlocken
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Jalapeño, In Dünne Streifen Geschnitten
Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Add oil mixture to flour mixture; beat with a mixer at medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
8
Place egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Add cream of tartar; beat until soft peaks form. Gradually add remaining 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently stir one-fourth of egg white mixture into flour mixture; gently fold in remaining egg white mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
10
Divide cake batter equally among prepared pans, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
11
Bake at 325 for 20 minutes or until cake springs back when lightly touched. Cool in pans for 10 minutes on a wire rack; remove from pans.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
12
Remove wax paper from cake layers. Cool completely on wire rack.
To prepare frosting, combine 3 tablespoons sugar and 2 tablespoons lime juice in a small glass bowl. Microwave at high for 30 seconds or until sugar dissolves. Cool completely. Fold into whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Leicht Zerdrückte Hass-Avocado
Skittles Mundgerechte Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
14
To assemble cake, place 1 cake layer on a plate; spread half of filling over cake layer. Top with second layer, remaining half of filling, and third layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
15
Spread frosting over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-Rosinenbrot
16
Garnish with mint, blueberries, and lime wedges, if desired. Store cake loosely covered in refrigerator for up to 3 days. Slice cake into wedges.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)