Fudgy Chocolate Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 28% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 16g of protein, 77g of fat, and a total of 1272 calories. This recipe serves 6. Head to the store and pick up heavy cream, baking soda, bittersweet chocolate, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Line the bottoms of three 8-inch round cake pans with rounds of parchment paper. Spray the pans and the parchment paper with vegetable cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittener Pancetta, In 1/4-Zoll-Stücke Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
3
In a large bowl, whisk the sugar with the flour, cocoa powder, baking powder, baking soda and salt. In a small bowl, whisk the buttermilk with the eggs and vanilla. In another small bowl, melt the butter in the hot coffee. Using an electric mixer, beat half of the buttermilk mixture into the dry ingredients at low speed. Beat in half of the coffee mixture, then scrape down the bowl. Beat in the remaining buttermilk and coffee mixtures.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Reispapier
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Necco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Zitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
4
Pour the batter evenly between the prepared pans and bake for 25 to 30 minutes, rotating the pans halfway through baking, until the cakes are springy to the touch.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Let the cakes cool in the pans for 10 minutes, then turn the cakes out onto a rack to cool completely. Peel off the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Put the chocolate in a large bowl. In a small saucepan, bring the cream and corn syrup to a boil. Immediately pour over the chocolate and let stand in a warm place for 5 minutes. Gently whisk the ganache until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
7
Whisk in the butter until incorporated. Refrigerate, stirring frequently, until the ganache is thick enough to spread, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
8
In a microwave-safe bowl, combine the sugar with the water and heat for 30 seconds. Stir to dissolve the sugar. Set a cake layer on a cake plate or cake cardboard and brush lightly with the sugar syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Elixier G
Zitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Peachie-O's Süßigkeiten
9
Spread about 3/4 cup of the frosting onto the cake in an even 1/4-inch layer. Repeat with the remaining cake layers, sugar syrup and frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Elixier G
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Spread the remaining frosting around the sides of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
11
Let the cake stand at room temperature for at least 1 hour before slicing.