Fudgy Chocolate Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 28% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 16g of protein, 77g of fat, and a total of 1272 calories. This recipe serves 6. Head to the store and pick up heavy cream, baking soda, bittersweet chocolate, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Line the bottoms of three 8-inch round cake pans with rounds of parchment paper. Spray the pans and the parchment paper with vegetable cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittener Pancetta, In 1/4-Zoll-Stücke Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
3
In a large bowl, whisk the sugar with the flour, cocoa powder, baking powder, baking soda and salt. In a small bowl, whisk the buttermilk with the eggs and vanilla. In another small bowl, melt the butter in the hot coffee. Using an electric mixer, beat half of the buttermilk mixture into the dry ingredients at low speed. Beat in half of the coffee mixture, then scrape down the bowl. Beat in the remaining buttermilk and coffee mixtures.
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Pour the batter evenly between the prepared pans and bake for 25 to 30 minutes, rotating the pans halfway through baking, until the cakes are springy to the touch.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Let the cakes cool in the pans for 10 minutes, then turn the cakes out onto a rack to cool completely. Peel off the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6
Put the chocolate in a large bowl. In a small saucepan, bring the cream and corn syrup to a boil. Immediately pour over the chocolate and let stand in a warm place for 5 minutes. Gently whisk the ganache until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Whisk in the butter until incorporated. Refrigerate, stirring frequently, until the ganache is thick enough to spread, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Walnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
8
In a microwave-safe bowl, combine the sugar with the water and heat for 30 seconds. Stir to dissolve the sugar. Set a cake layer on a cake plate or cake cardboard and brush lightly with the sugar syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Elixier G
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Spread about 3/4 cup of the frosting onto the cake in an even 1/4-inch layer. Repeat with the remaining cake layers, sugar syrup and frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Elixier G
Skittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-Rosinenbrot
10
Spread the remaining frosting around the sides of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-Rosinenbrot
11
Let the cake stand at room temperature for at least 1 hour before slicing.