Gingerbread Granola-Yogurt Parfaits

Gingerbread Granola-Yogurt Parfaits
Gingerbread Granola-Yogurt Parfaits might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 626 calories, 15g of protein, and 31g of fat. A mixture of almonds, cinnamon, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is perfect for Christmas. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 25 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 149°. Line 2 large baking sheets with foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
In a large bowl, mix oats, nuts and wheat germ. In another bowl, whisk brown sugar, molasses, oil, vanilla, salt and spices. Stir molasses mixture into oat mixture. Divide between 2 baking sheets, spreading evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
WeizenkeimWeizenkeim
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Bake granola until browned, 50 to 60 minutes, stirring every 15 minutes. Halfway through baking time, switch baking sheets from top to bottom and front to back. (Granola will turn very dark brown from the molasses.)
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Remove baking sheets and transfer granola to a large bowl; let cool, stirring occasionally. Toss in raisins, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Just before serving, assemble parfaits: Spoon about 3 Tbsp. granola into each of 8 small bowls or parfait glasses. Top each with 2 to 3 Tbsp. yogurt. Repeat layers once.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
6
Serve immediately. Store extra granola in an airtight container in the refrigerator for up to 2 weeks.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
SchwierigkeitMedium
Fertig in25 m.
Portion8
Gesundheits-Score23
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