Gingerbread Granola-Yogurt Parfaits

Gingerbread Granola-Yogurt Parfaits
Gingerbread Granola-Yogurt Parfaits might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 626 calories, 15g of protein, and 31g of fat. A mixture of almonds, cinnamon, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is perfect for Christmas. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 25 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 149°. Line 2 large baking sheets with foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a large bowl, mix oats, nuts and wheat germ. In another bowl, whisk brown sugar, molasses, oil, vanilla, salt and spices. Stir molasses mixture into oat mixture. Divide between 2 baking sheets, spreading evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
WeizenkeimWeizenkeim
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Bake granola until browned, 50 to 60 minutes, stirring every 15 minutes. Halfway through baking time, switch baking sheets from top to bottom and front to back. (Granola will turn very dark brown from the molasses.)
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Remove baking sheets and transfer granola to a large bowl; let cool, stirring occasionally. Toss in raisins, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Just before serving, assemble parfaits: Spoon about 3 Tbsp. granola into each of 8 small bowls or parfait glasses. Top each with 2 to 3 Tbsp. yogurt. Repeat layers once.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Serve immediately. Store extra granola in an airtight container in the refrigerator for up to 2 weeks.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt1 Tasse (8 Unzen) Fettarmer Vanillejoghurt
SchwierigkeitMedium
Fertig in25 m.
Portion8
Gesundheits-Score23
Magazin