Gingerbread Jack-O'-Lanterns

Gingerbread Jack-O'-Lanterns
Gingerbread Jack-O'-Lanterns might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 24. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 2g of protein, 4g of fat, and a total of 279 calories. If you have baking soda, lemon juice, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 4 hours and 10 minutes.

Anweisungen

1
Beat together the shortening, sugars and the egg until fluffy. Stir in the molasses. Sift together the flour, spices, baking soda and salt, and blend into the sugar mixture. Wrap the dough in plastic wrap and chill for 3-4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
2
When ready to bake, preheat the oven to 325 degrees F. This is a tender dough, so work quickly to roll the dough 1/4-inch thick on a lightly floured surface and cut out pumpkin shapes using a pumpkin cookie cutter, or freehand using a small knife. If you're cutting your pumpkins freehand, don't make the stem too thin or it will break off after baking. Use a spatula to lift the pumpkins onto lightly greased baking sheets and bake for about 10 minutes. Don't overbake. Cool completely on wire racks before decorating.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Rosa, Grüne Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRosa, Grüne Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
3
To decorate the pumpkins, set aside 1/3 cup of the royal icing and color it green. Color the remaining icing orange by blending in red and yellow food coloring. (Start with 5 drops of red and 6 drops of yellow and add more coloring as desired to make the color more intense.)
Zutaten, die Sie benötigen
Luftbonbons, In Dünne Streifen GeschnittenLuftbonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
3 Salzstangen3 Salzstangen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
4
Spread orange frosting over the pumpkin, avoiding the stem. Allow to set, then use a toothpick to dab green frosting on the stem.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
3 Salzstangen3 Salzstangen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
5
You can press on candy corn or chocolate chips to make a face on each pumpkin, or you can pipe a face on with melted chocolate using the following method. Melt 1/2 cup of chocolate chips in the microwave in a heatproof bowl for 1 minutes. The chips may look unmelted, but stir them with a spoon to see if they have actually softened before putting them in for another minute, if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiche SchokoladenkekseWeiche Schokoladenkekse
Süßigkeiten MaisSüßigkeiten Mais
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Spoon the melted chocolate into a zipper-lock bag. Seal the bag, pressing out any air. Use a toothpick to make a very tiny hole in one corner of the bag to release a thin stream of chocolate. Pipe eyes and noses and jagged grins as desired. Allow the chocolate to set before stacking the cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
7
With beaters or a standing mixer, whip the egg white and lemon juice until frothy. At medium speed, beat in the confectioners' sugar, a little at a time, until the mixture is thick but still liquid enough to beat. Then beat on high until the mixture is thick and glossy, about 3 minutes. Cover the surface with plastic wrap while waiting to use it. Royal icing will set to a firm, glossy finish when applied to a cookie. The icing can be stored, tightly covered, in the refrigerator for up to a week.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 10 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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