Gingerbread Jack-O'-Lanterns

Gingerbread Jack-O'-Lanterns
Gingerbread Jack-O'-Lanterns might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 24. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 2g of protein, 4g of fat, and a total of 279 calories. If you have baking soda, lemon juice, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 4 hours and 10 minutes.

Anweisungen

1
Beat together the shortening, sugars and the egg until fluffy. Stir in the molasses. Sift together the flour, spices, baking soda and salt, and blend into the sugar mixture. Wrap the dough in plastic wrap and chill for 3-4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Tasse Halbsüße Schokostückchen Oder RosinenTasse Halbsüße Schokostückchen Oder Rosinen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Im Laden Gekaufter Fertiger PizzateigIm Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
2
When ready to bake, preheat the oven to 325 degrees F. This is a tender dough, so work quickly to roll the dough 1/4-inch thick on a lightly floured surface and cut out pumpkin shapes using a pumpkin cookie cutter, or freehand using a small knife. If you're cutting your pumpkins freehand, don't make the stem too thin or it will break off after baking. Use a spatula to lift the pumpkins onto lightly greased baking sheets and bake for about 10 minutes. Don't overbake. Cool completely on wire racks before decorating.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Im Laden Gekaufter Fertiger PizzateigIm Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Bonbons Mit WassermelonengeschmackBonbons Mit Wassermelonengeschmack
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
3
To decorate the pumpkins, set aside 1/3 cup of the royal icing and color it green. Color the remaining icing orange by blending in red and yellow food coloring. (Start with 5 drops of red and 6 drops of yellow and add more coloring as desired to make the color more intense.)
Zutaten, die Sie benötigen
Luftbonbons, In Dünne Streifen GeschnittenLuftbonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
4
Spread orange frosting over the pumpkin, avoiding the stem. Allow to set, then use a toothpick to dab green frosting on the stem.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
5
You can press on candy corn or chocolate chips to make a face on each pumpkin, or you can pipe a face on with melted chocolate using the following method. Melt 1/2 cup of chocolate chips in the microwave in a heatproof bowl for 1 minutes. The chips may look unmelted, but stir them with a spoon to see if they have actually softened before putting them in for another minute, if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer KäsekuchenNeuer Käsekuchen
Süßigkeiten MaisSüßigkeiten Mais
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
Truthahnsoße, ErwärmtTruthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Spoon the melted chocolate into a zipper-lock bag. Seal the bag, pressing out any air. Use a toothpick to make a very tiny hole in one corner of the bag to release a thin stream of chocolate. Pipe eyes and noses and jagged grins as desired. Allow the chocolate to set before stacking the cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
7
With beaters or a standing mixer, whip the egg white and lemon juice until frothy. At medium speed, beat in the confectioners' sugar, a little at a time, until the mixture is thick but still liquid enough to beat. Then beat on high until the mixture is thick and glossy, about 3 minutes. Cover the surface with plastic wrap while waiting to use it. Royal icing will set to a firm, glossy finish when applied to a cookie. The icing can be stored, tightly covered, in the refrigerator for up to a week.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 10 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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