Gingery Gingerbread

Gingery Gingerbread
Gingery Gingerbread might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 24 servings with 201 calories, 7g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Christmas. If you have vanillan extract, molasses, brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 2 hours. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
About an hour ahead of time, unwrap the butter and place it in a large bowl. Use a table knife to cut it into 1-inch pieces, and let it stand at room temperature to soften.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2
Adjust the oven rack to the center position and preheat the oven to 177° (325F if youre using a glass pan). Put a little soft butter on a paper towel, a piece of waxed paper, or a butter wrapper, and lightly grease the bottom and corners of a 9- by 13-inch pan. (No need to grease the sides.)
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bis 4 Frische Basilikumblätter, In Dünne Scheiben GeschnittenBis 4 Frische Basilikumblätter, In Dünne Scheiben Geschnitten
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Combine the flour, baking soda, baking powder salt, cinnamon, powdered ginger, and cloves in a medium-sized bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwer-PulverIngwer-Pulver
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Kann Diät-CremesodaKann Diät-Cremesoda
Natives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum BeträufelnNatives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum Beträufeln
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
4
Whisk slowly to blend, and then stir in the grated fresh ginger, whisking until its distributed. Set this aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer IngwerFrischer Ingwer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Crumble the brown sugar into the bowl with the softened butter. Use a handheld electric mixer at high speed (or if you dont have one, use a whisk, with enthusiasm) to beat the butter and sugar together until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Diät-CremesodaDiät-Cremesoda
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
6
Add the molasses and then the eggs, one at a time, beating well after each addition. Use a rubber spatula to scrape the sides of the bowl a few times during this process.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Teelöffel Melasse3/4 Teelöffel Melasse
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
7
Add the vanilla extract, and continue to beat for another minute or two, until everything is well combined.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt
8
Add about a third of the flour mixture to the butter mixture, slowly whisking just enough to mostly blend. Then pour in approximately a third of the buttermilk, and stir it in. Continue with another third of the buttermilk. Then repeat with the remaining flour mixture and buttermilk. As you do this, switch to stirring with a spoon when the batter thickens, and mix from the bottom of the bowl after each additionjust enough to thoroughly blend without overmixing. (Its okay if the finished batter is not completely smooth.)
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
9
Transfer the batter to the prepared pan, taking care to scrape all of it in with a rubber spatula. Then use the spatula to spread the batter evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
10
Bake for 35 to 40 minutes, or until the top is springy to the touch and/or a toothpick inserted all the way into the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
11
Remove the pan from the oven and allow the gingerbread to cool in the pan for at least 15 minutes before cutting it into 24 rectangular pieces.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
12
Serve warm, at room temperature, or cold.
13
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SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
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Gesundheits-Score3
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