Gingery Gingerbread might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 24 servings with 201 calories, 7g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Christmas. If you have vanillan extract, molasses, brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 2 hours. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
About an hour ahead of time, unwrap the butter and place it in a large bowl. Use a table knife to cut it into 1-inch pieces, and let it stand at room temperature to soften.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2
Adjust the oven rack to the center position and preheat the oven to 177° (325F if youre using a glass pan). Put a little soft butter on a paper towel, a piece of waxed paper, or a butter wrapper, and lightly grease the bottom and corners of a 9- by 13-inch pan. (No need to grease the sides.)
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bis 4 Frische Basilikumblätter, In Dünne Scheiben Geschnitten
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Combine the flour, baking soda, baking powder salt, cinnamon, powdered ginger, and cloves in a medium-sized bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwer-Pulver
Über Puderzucker
Kann Diät-Cremesoda
Natives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum Beträufeln
Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
4
Whisk slowly to blend, and then stir in the grated fresh ginger, whisking until its distributed. Set this aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Ingwer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Crumble the brown sugar into the bowl with the softened butter. Use a handheld electric mixer at high speed (or if you dont have one, use a whisk, with enthusiasm) to beat the butter and sugar together until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Diät-Cremesoda
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
6
Add the molasses and then the eggs, one at a time, beating well after each addition. Use a rubber spatula to scrape the sides of the bowl a few times during this process.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Teelöffel Melasse
(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
7
Add the vanilla extract, and continue to beat for another minute or two, until everything is well combined.
Add about a third of the flour mixture to the butter mixture, slowly whisking just enough to mostly blend. Then pour in approximately a third of the buttermilk, and stir it in. Continue with another third of the buttermilk. Then repeat with the remaining flour mixture and buttermilk. As you do this, switch to stirring with a spoon when the batter thickens, and mix from the bottom of the bowl after each additionjust enough to thoroughly blend without overmixing. (Its okay if the finished batter is not completely smooth.)
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
9
Transfer the batter to the prepared pan, taking care to scrape all of it in with a rubber spatula. Then use the spatula to spread the batter evenly.