Golden Sponge Cake with Creamy Filling

Golden Sponge Cake with Creamy Filling
Golden Sponge Cake with Creamy Filling might be a good recipe to expand your dessert recipe box. One serving contains 344 calories, 2g of protein, and 14g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. 55 people found this recipe to be flavorful and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 24 hours and 40 minutes. Head to the store and pick up salt, sugar, powdered sugar and mint, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Mix and bake the cake as directed, using a 9 by 13-inch pan. Cool and turn out from pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
2
Using dental floss, slice cake in 2 lengthwise, so you have 2 layers.
3
In saucepan, combine the flour and milk. Cook and stir until thick. Set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
4
In bowl combine sugar, salt, shortening, softened butter and vanilla. Beat with electric mixer until fluffy, then add the cooled milk mixture and beat until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Put half the cake in a 9 by 13-inch plastic keeper.
6
Spread all of filling over that, then top with the other half of the cake. Cover with lid and store 1 or 2 days ahead.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
7
Garnish with powdered sugar and mint before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
SchwierigkeitExperte
Fertig in24 hrs, 40 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
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