Grilled Tandoori-Style Chicken and Mangoes with Mango Jasmine Rice

Grilled Tandoori-Style Chicken and Mangoes with Mango Jasmine Rice
Need a gluten free main course? Grilled Tandoori-Style Chicken and Mangoes with Mango Jasmine Rice could be an excellent recipe to try. This recipe covers 37% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 60g of protein, 63g of fat, and a total of 1008 calories. This recipe serves 8. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. It can be enjoyed any time, but it is especially good for The Fourth Of July. If you have paprika, lemon juice, pine nuts, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the jasmine rice you could follow this main course with the Vegan Almond Rice Pudding as a dessert.

Anweisungen

1
Purée first 7 ingredients in processor. With machine running, gradually add oil through feed tube and process until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
2
Transfer 1/4 cup herb mixture to small bowl; reserve.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Add yogurt and lemon juice to remaining mixture in processor and blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
4
Place chicken in 13x9x2-inch glass baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rote Paprika, In Drittel GeschnittenRote Paprika, In Drittel Geschnitten
5
Pour yogurt mixture over chicken; turn to coat. Cover and refrigerate 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
6
Prepare barbecue (medium heat).
7
Place chicken, skin side down, on grill. Cover and grill until chicken is cooked through, turning every 5 minutes, about 30 minutes total. Grill mango slices 2 minutes per side; set aside. Meanwhile, combine rice, 3 cups water, and reserved 1/4 cup herb mixture. Bring to boil. Reduce heat to low; cover and simmer until tender, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Je Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und PfefferJe Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Geriebener Cheddar-Käse Für Tacos1/2 Tasse Geriebener Cheddar-Käse Für Tacos
8
Remove from heat; let stand, covered, 5 minutes. Fold in mango cubes and pine nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Pfund Große U-12-Garnelen1 1/2 Pfund Große U-12-Garnelen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
9
Arrange chicken on large platter; garnish with grilled mango slices and cilantro sprigs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Kg Maistortillas1 Kg Maistortillas
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
10
Serve mango jasmine rice alongside.
Zutaten, die Sie benötigen
Jasmin-ReisJasmin-Reis
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score32
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