Gypsy Jamboree Cake is From preparation to the plate, this recipe takes about 55 minutes. If you have lemon extract, ground nutmeg, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease and flour two 8 inch diameter cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zubereitete Ponzu-Sauce
2
Place the vinegar in a measuring cup, and pour in the milk to equal 3/4 cup. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Tüllen Nr. 5 Rund Und
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
3
Beat the sugar with the shortening in a mixing bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Frische Heidelbeeren, Himbeeren, Brombeeren Und Geschnittene Erdbeeren
Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag
4
Add the eggs one at a time, and continue beating until batter is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Karton Philadelphia Servierfertige Käsekuchenfüllung
5
Combine the flour, cocoa, baking powder, cinnamon, nutmeg, and salt in another mixing bowl, and stir to blend. Stir the flour mixture into the egg mixture, alternating with the milk mixture. Stir in the lemon and vanilla extracts.
Zutaten, die Sie benötigen
Kristallzucker, Plus Mehr, Je Nach Bedarf
Gewürfeltes, Eintägiges Französisches Oder Sauerteigbrot (1-Zoll-Stücke)
24 Ganze Haselnüsse, Geröstet Und Geschält
Gehackte Getrocknete Aprikosen Oder Rosinen
Rote Kartoffeln, In 2,5 Cm Große Stücke Geschnitten Und Gekocht, Bis Sie Leicht Weich Sind
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
20 Dosen) In Scheiben Geschnittene Reife Oliven, Abgetropft
Tüllen Nr. 5 Rund Und
2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf
Karton Philadelphia Servierfertige Käsekuchenfüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag
6
Pour batter into prepared cake pans, dividing evenly.
7
Bake in preheated oven until a toothpick or small knife inserted in the center comes out clean, about 30 minutes. Cool 10 minutes. Run a small knife around the inside of the pans before inverting to remove the cakes. Allow cakes to cool completely before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Spritzbeutel Oder Kleine Wiederverschließbare Plastiktüten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gewürfelter Provolone-Käse (1/2 Zoll)
Zubereitete Ponzu-Sauce
Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag
8
To make the icing, beat the butter, egg yolk, and salt together in a mixing bowl. Gradually sift in the confectioners' sugar, alternating with the hot water, stirring until smooth. Do not add the cocoa until step
Zutaten, die Sie benötigen
Englische Toffeestückchen Aus Milchschokolade, Geteilt
Sorten Von Pilzen
Planters® Pekannüsse
Rote Kartoffeln, In 2,5 Cm Große Stücke Geschnitten Und Gekocht, Bis Sie Leicht Weich Sind
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Teelöffel Plus 3/4 Tasse Zucker, Geteilt
2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Geriebener Würziger Cheddar, Plus Etwas Mehr Für Den Belag
9
To frost the cake, place one layer on a cake plate. Use about half the icing to cover sides and top of the cake. Stir the cocoa into the remaining icing and blend well.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Kartoffeln, In 2,5 Cm Große Stücke Geschnitten Und Gekocht, Bis Sie Leicht Weich Sind
Gelbe Und Grüne Lakritze
10
Place the second cake layer on top of the first, and frost with the chocolate icing, meeting the plain icing halfway down the side of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Teelöffel Getrocknete Lavendelblüten, Gemahlen