Layered Strawberry Cheesecake Bowl

Layered Strawberry Cheesecake Bowl
One serving contains 190 calories, 4g of protein, and 10g of fat. If 90 cents per serving falls in your budget, Layered Strawberry Cheesecake Bowl might be an outstanding gluten free recipe to try. This recipe serves 14. A mixture of jell-o vanilla flavor instant pudding, pound cake cubes, strawberries, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It will be a hit at your Mother's Day event. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 20 minutes.

Anweisungen

1
Combine berries and sugar. Refrigerate until ready to use. Beat Neufchatel in large bowl with mixer until creamy. Gradually beat in milk.
Zutaten, die Sie benötigen
NeufchatelNeufchatel
Gehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene PistazienGehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene Pistazien
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Add dry pudding mix; mix well. Blend in 1-1/2 cups COOL WHIP; spoon half into 2-1/2-qt. bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
3
Top with cake, berries and remaining Neufchatel mixture. Refrigerate 4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
NeufchatelNeufchatel
Gehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene PistazienGehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene Pistazien
4
Melt chocolate; drizzle over trifle. Top with remaining COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 20 m.
Portion14
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin