Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake

Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake
Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 822 calories, 12g of protein, and 50g of fat. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have butter, milk chocolate, heavy cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 32
2
Butter and flour two 9-inch-square cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
3
In a medium bowl, whisk the cake flour, cocoa and baking powder. In a medium saucepan, melt the butter in the milk over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Kuchen MehlKuchen Mehl
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ReispapierReispapier
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
4
Transfer to a large bowl and let cool slightly.
5
Whisk in the egg yolks and 1/2 cup of the sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
6
Add the dry ingredients and whisk until smooth.
7
In a clean bowl, beat the egg whites with the salt until soft peaks form. Gradually add the remaining 1/2 cup sugar and beat at medium-high speed until the whites are stiff and glossy. Fold the beaten whites into the batter until no streaks remain. Divide the batter between the pans and bake for 25 minutes, until the cakes are springy and a toothpick inserted in the centers comes out clean.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
8
Transfer the cakes to a rack and let cool completely.
9
Meanwhile, in a medium saucepan, bring the cream to a simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal GeteiltZubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal Geteilt
10
Put the chocolate in a heatproof bowl and pour the hot cream on top.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Zubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal GeteiltZubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal Geteilt
11
Let stand for 3 minutes, then whisk until smooth.
12
Let the frosting stand at room temperature, stirring occasionally, until thick enough to spread, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
13
Turn the cakes out of the pans and put one layer on a plate. Top with 1 cup of the frosting, spreading it to the edge. Top with the second layer and spread the remaining frosting over the top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
14
Let the cake stand at room temperature for about 30 minutes before cutting into squares.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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