Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake

Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake
Milk-Chocolate-Frosted Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 822 calories, 12g of protein, and 50g of fat. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have butter, milk chocolate, heavy cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 32
2
Butter and flour two 9-inch-square cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
3
In a medium bowl, whisk the cake flour, cocoa and baking powder. In a medium saucepan, melt the butter in the milk over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Kuchen MehlKuchen Mehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
4
Transfer to a large bowl and let cool slightly.
5
Whisk in the egg yolks and 1/2 cup of the sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
6
Add the dry ingredients and whisk until smooth.
7
In a clean bowl, beat the egg whites with the salt until soft peaks form. Gradually add the remaining 1/2 cup sugar and beat at medium-high speed until the whites are stiff and glossy. Fold the beaten whites into the batter until no streaks remain. Divide the batter between the pans and bake for 25 minutes, until the cakes are springy and a toothpick inserted in the centers comes out clean.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
8
Transfer the cakes to a rack and let cool completely.
9
Meanwhile, in a medium saucepan, bring the cream to a simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
10
Put the chocolate in a heatproof bowl and pour the hot cream on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
11
Let stand for 3 minutes, then whisk until smooth.
12
Let the frosting stand at room temperature, stirring occasionally, until thick enough to spread, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
13
Turn the cakes out of the pans and put one layer on a plate. Top with 1 cup of the frosting, spreading it to the edge. Top with the second layer and spread the remaining frosting over the top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
14
Let the cake stand at room temperature for about 30 minutes before cutting into squares.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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