Mini Peanut Butter Cheesecakes

Mini Peanut Butter Cheesecakes
This recipe serves 16. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 3g of protein, 9g of fat, and a total of 145 calories. Head to the store and pick up butter, oreo cookies, philadelphia neufchatel cheese, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 55 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix cookie crumbs and butter; press firmly onto bottom of 8-inch square pan. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Beat Neufchatel, peanut butter and sugar with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (10 Unzen) Milk Duds1 Packung (10 Unzen) Milk Duds
NeufchatelNeufchatel
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add egg; mix just until blended. Spoon over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5
Bake 18 to 20 min. or until center is almost set; cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
6
Drizzle chocolate over cheesecake in criss-cross pattern. Refrigerate 5 min. before cutting to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in55 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
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