Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation

Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation
Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation requires approximately 45 minutes from start to finish. This vegetarian recipe serves 16. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 13g of fat, and a total of 318 calories. It works well as a very affordable dessert for Christmas. If you have baking powder, ground cinnamon, cornstarch, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Adjust oven rack to middle position and heat oven to 350 degrees. Grease and lightly flour a metal or disposable foil 9-by-13-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Whisk dry ingredients and spices in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Mix milk, eggs, molasses and vanilla extract in a 2-cup measuring cup.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
4
Beat softened butter into dry ingredients, first on low, then medium, until mixture forms pebble-sized pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
5
Add about 1/3 of the milk mixture and beat on low until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
6
Add remaining milk mixture in two stages; beat on medium speed until batter is just smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
7
Add the sugar; beat until just incorporated, about 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
8
Pour batter into cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
9
Bake until a cake tester or toothpick inserted into the cake's center comes out clean, about 40 minutes. Set pan on a wire rack; let cool for 5 minutes. Run a knife around the pan perimeter and turn cake onto rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Let cool.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin