Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation

Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation
Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation requires approximately 45 minutes from start to finish. This vegetarian recipe serves 16. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 13g of fat, and a total of 318 calories. It works well as a very affordable dessert for Christmas. If you have baking powder, ground cinnamon, cornstarch, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Adjust oven rack to middle position and heat oven to 350 degrees. Grease and lightly flour a metal or disposable foil 9-by-13-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Whisk dry ingredients and spices in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Mix milk, eggs, molasses and vanilla extract in a 2-cup measuring cup.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
4
Beat softened butter into dry ingredients, first on low, then medium, until mixture forms pebble-sized pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
5
Add about 1/3 of the milk mixture and beat on low until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
6
Add remaining milk mixture in two stages; beat on medium speed until batter is just smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
7
Add the sugar; beat until just incorporated, about 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
8
Pour batter into cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
9
Bake until a cake tester or toothpick inserted into the cake's center comes out clean, about 40 minutes. Set pan on a wire rack; let cool for 5 minutes. Run a knife around the pan perimeter and turn cake onto rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
10
Let cool.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin