Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation

Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation
Moist, Tender Spice Cake: Gingerbread Variation requires approximately 45 minutes from start to finish. This vegetarian recipe serves 16. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 13g of fat, and a total of 318 calories. It works well as a very affordable dessert for Christmas. If you have baking powder, ground cinnamon, cornstarch, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Adjust oven rack to middle position and heat oven to 350 degrees. Grease and lightly flour a metal or disposable foil 9-by-13-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
2
Whisk dry ingredients and spices in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Mix milk, eggs, molasses and vanilla extract in a 2-cup measuring cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
4
Beat softened butter into dry ingredients, first on low, then medium, until mixture forms pebble-sized pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
5
Add about 1/3 of the milk mixture and beat on low until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
6
Add remaining milk mixture in two stages; beat on medium speed until batter is just smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
7
Add the sugar; beat until just incorporated, about 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
8
Pour batter into cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
9
Bake until a cake tester or toothpick inserted into the cake's center comes out clean, about 40 minutes. Set pan on a wire rack; let cool for 5 minutes. Run a knife around the pan perimeter and turn cake onto rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
10
Let cool.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin