Most-Requested Chocolate Cake

Most-Requested Chocolate Cake
For 72 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 18 servings with 342 calories, 3g of protein, and 8g of fat each. If you have baker's chocolate, miracle whip dressing, brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 40 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2
Melt 6 oz. chocolate as directed on package; cool. Meanwhile, beat dressing, brown sugar and 2 tsp. vanilla in large bowl with mixer until blended. Beat in eggs and melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokosplitter Oder ButterscotchsplitterHalbsüße Schokosplitter Oder Butterscotchsplitter
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
3
Combine flour, baking soda and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, GekühltButter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, Gekühlt
(große Röhre)(große Röhre)
4
Add to chocolate mixture alternately with boiling water, mixing well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Tortenkreis Aus Pappe (15 Cm)1 Tortenkreis Aus Pappe (15 Cm)
5
Pour into 2 parchment-lined 9-inch round pans sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung
6
Bake 30 to 35 min. or until toothpick inserted in centers comes out clean. Cool 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schwarze LakritzseileSchwarze Lakritzseile
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
7
Remove from pans to wire racks. Immediately remove parchment. Cool cakes completely.
8
Meanwhile, microwave remaining chocolate and butter in large microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until butter is melted, stirring every 30 sec. Stir until chocolate is completely melted. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1-1/2 Tassen Shortbread-Kekse1-1/2 Tassen Shortbread-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
9
Add powdered sugar, milk and remaining vanilla to butter mixture; beat until blended. Use to fill and frost cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
1-1/2 Tassen Shortbread-Kekse1-1/2 Tassen Shortbread-Kekse
Pflanzenöl Zum Bestreichen Und FrittierenPflanzenöl Zum Bestreichen Und Frittieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 40 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
Magazin