Nutty Orange Coffee Cake

Nutty Orange Coffee Cake
Nutty Orange Coffee Cake might be just the morn meal you are searching for. One serving contains 457 calories, 5g of protein, and 26g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour. If you have butter, orange zest, orange juice, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
In a small bowl, combine the granulated sugar, pecans, and zest; set aside. Separate the biscuits.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Place about 3/4 teaspoon cream cheese in the center of each biscuit. Fold each biscuit in half over the cheese, pressing the edges to seal. Dip the biscuits in melted butter, then dredge in the granulated sugar mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
4
Place the biscuits, curved-side down, in a single layer in the hollows of a lightly greased 12-cup bundt pan, spacing them evenly (do not stack).
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
5
Place any remaining biscuits around the tube, filling any gaps.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
6
Drizzle any remaining butter over the biscuits, and sprinkle with any remaining sugar mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
7
Bake for 35 to 40 minutes, until golden brown. Immediately invert the cake onto a serving platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Combine the confectioners' sugar and orange juice, stirring well; drizzle the glaze over the warm cake.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
9
Serve warm.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin