For 60 cents per serving, this recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 24 servings with 194 calories, 4g of protein, and 11g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours and 20 minutes. A mixture of sugar, vanilla wafers, baker's semi-sweet chocolate, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.
Anweisungen
1
Zest the orange; reserve zest for later use.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen
2
Cut white membrane off orange; discard.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen
3
Cut fruit into sections, then cut each section in half.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
4
Beat cream cheese, ricotta, sugar and vanilla in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Add chocolate and reserved orange zest; mix well. Gently stir in 2 cups COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6
Spread 2 cups cream cheese mixture onto bottom of 13x9-inch pan. Top with layers of 30 wafers and half the remaining cream cheese mixture; repeat layers. Cover with remaining COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Rechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Refrigerate 4 hours. Top with orange sections and remaining wafers just before serving.