Peanut Butter-Chocolate Cookie Ice Cream Cake

Peanut Butter-Chocolate Cookie Ice Cream Cake
Peanut Butter-Chocolate Cookie Ice Cream Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 16. One portion of this dish contains around 4g of protein, 14g of fat, and a total of 284 calories. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you have natural peanut butter, confectioners' sugar, heavy cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. It will be a hit at your Summer event.

Anweisungen

1
Line a 9-inch square baking dish with two 24-inch sheets of plastic wrap, allowing excess to hang over sides. Arrange 9 cookies in pan and 3 cookies standing up along each side.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
2
Warm peanut butter in microwave for 30 seconds; drizzle 1/4 cup on cookies in pan. Spoon chocolate-chip ice cream on top and cover with 8 cookies. Repeat layering twice with 1/4 cup peanut butter, a pint of ice cream and more cookies. Cover with overhanging plastic wrap and press down to compress layers. Cover with second sheet of plastic and freeze for at least 3 hours and up to 1 week.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (10 Unzen) Milk Duds1 Packung (10 Unzen) Milk Duds
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
3
To unmold, dip pan into warm water, unwrap cake and invert a platter on top. Flip cake over and remove pan and wrap. Return cake to freezer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
4
Whip cream and confectioners' sugar until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
5
Spread on cake and sprinkle with chocolate, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Madeira, Prosecco

Cookies on the menu? Try pairing with Cream Sherry, Madeira, and Prosecco. Sweet bubbly Prosecco doesn't overwhelm simple sugar or shortbread cookies, a sweet cream sherry complements spiced cookies, and madeira's nutty notes match cookies with nuts perfectly. The NV Solera Cream Sherry with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin