This recipe serves 35. One serving contains 213 calories, 3g of protein, and 15g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have blueberries, sugar, oreo cookies, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours and 35 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Line 13x9-inch pan with Reynolds Wrap Aluminum Foil, with ends of foil extending over sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Beat cream cheese, sugar, flour and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
7
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
8
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
9
Bake 45 min. or until center is almost set. Cool completely. Refrigerate 4 hours. Use foil handles to lift cheesecake from pan before cutting into pieces.