This recipe serves 35. One serving contains 213 calories, 3g of protein, and 15g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have blueberries, sugar, oreo cookies, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours and 35 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Line 13x9-inch pan with Reynolds Wrap Aluminum Foil, with ends of foil extending over sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
5
Beat cream cheese, sugar, flour and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
7
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
8
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
9
Bake 45 min. or until center is almost set. Cool completely. Refrigerate 4 hours. Use foil handles to lift cheesecake from pan before cutting into pieces.