Pork Tenderloin with Fresh Mango Salsa
Pork Tenderloin with Fresh Mango Salsa might be just the main course you are searching for. One serving contains 162 calories, 24g of protein, and 4g of fat. This recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. This recipe is typical of Mexican cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and primal diet. If you have pepper, olive oil, orange rind, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the mango you could follow this main course with the Paleo Mango Scones with Mango Butter as a dessert.
Anweisungen
Cut each tenderloin crosswise into 8 pieces.
Place plastic wrap over pork; pound to an even thickness using a meat mallet or rolling pin.
Sprinkle evenly with salt and pepper.
Combine mango and next 6 ingredients (mango through cardamom).
Heat oil in a large nonstick skillet over medium-high heat.
Add half of pork; cook 3 minutes on each side or until done.
Remove from pan; repeat procedure with remaining pork.
Empfohlener Wein: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling, and Sparkling rosé are my top picks for Mexican. Acidic white wines like riesling or low-tannin reds like pinot noir can work well with Mexican dishes. Sparkling rosé is a safe pairing too. The Alexana Revana Vineyard Pinot Noir with a 4.7 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 42 dollars per bottle.
![Alexana Revana Weinberg Pinot Noir]()
Alexana Revana Weinberg Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 von 2013Der 2010 Revana Vineyard Pinot Noir ist eine hervorragende Darstellung sowohl des Jahrgangs als auch des Revana-Weinbergs.2010 war eine herausfordernde Vegetationsperiode, aber mit akribischer Bewirtschaftung und meisterhafter Weinbereitung ergab unsere Mischung aus acht verschiedenen Pinot Noir-Klonen einen intensiven, komplexen und ausgewogenen Wein. Helle, Vorwärtsaromen von Schwarzkirsche, getrockneten Kräutern undflorale Noten werden durch Melasse und Anisblüte aufgehoben. Massiveblack Cherry Aromen sind dekadent und integrieren sich gut in Gewürz-, Cola- und Kakaotöne. Die Textur ist üppig und reichhaltig und endet mit sehr weichen Tanninen, die eine perfekte Struktur für die Kellerung bieten.