Rum-Soaked Sponge Cake with Tropical Fruit might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. One portion of this dish contains approximately 8g of protein, 5g of fat, and a total of 270 calories. A mixture of evaporated milk, rum, kiwifruit, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
To prepare cake, coat a 9-inch round cake pan with cooking spray. Line bottom of pan with wax paper; coat wax paper with cooking spray. Set pan aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
4
Place 1/4 teaspoon vanilla, salt, and eggs in a large bowl; beat with a mixer at high speed 2 minutes. Gradually add 1/2 cup sugar, beating until thick and pale (about 3 minutes). Sift flour over egg mixture, 1/4 cup at a time; fold in. Scrape batter into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Bake at 375 for 20 minutes or until the cake springs back when touched lightly in center. Cool cake in pan on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Combine the rum, condensed milk, and evaporated milk in a small saucepan over medium-high heat. Bring to a boil, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
7
Remove from heat; cool to room temperature. Pierce top of entire cake with a skewer.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
8
Pour rum mixture evenly over top of cake in two batches, beginning at outer edge and working inward. Cool to room temperature. Cover and refrigerate overnight. Run a knife or spatula around outside edge of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
9
Place a serving plate upside down on top of cake; invert onto plate.
10
To prepare fruit, combine the pineapple, kiwifruit, mango, and 1 tablespoon sugar. Cover and refrigerate overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Bunte Mochi-Reiskuchen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Zitronensaft, Optional
11
To prepare custard, place egg substitute in a bowl, and set aside.
Combine 2 tablespoons sugar and cornstarch in a small saucepan. Gradually add 1/2 cup fat-free milk, stirring with a whisk until blended. Bring to a boil over medium heat; cook 1 minute, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettfreie Milch
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Remove from heat; gradually stir one-fourth of hot-milk mixture into egg substitute.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Fettreduzierte Saure Sahne, Geteilt
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
14
Add to the remaining hot-milk mixture, stirring constantly. Cook over medium heat 1 minute or until thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
15
Remove from heat. Spoon custard into a bowl, and place bowl in a large ice-filled bowl for 10 minutes or until custard comes to room temperature, stirring occasionally.