One serving contains 603 calories, 6g of protein, and 39g of fat. This recipe serves 10. Head to the store and pick up oreo cookies, vanilla, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 6 hours and 10 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix cookie crumbs, sugar and butter until well blended; press onto bottom and 1-1/2 inches up side of 9-inch springform pan. Microwave 6 chocolate in microwaveable bowl on HIGH 2 min. or until melted, stirring after each minute.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Blend next 4 ingredients in blender until smooth. With blender running, gradually add cream cheese through opening at top of blender, blending until smooth. Blend in melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Pour into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
5
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours. When ready to serve cheesecake, melt remaining chocolate; drizzle over cheesecake.