Six-Layer Chocolate Cake

Six-Layer Chocolate Cake
Six-Layer Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 20. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 435 calories, 4g of protein, and 16g of fat. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 45 minutes. If you have butter, butter, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F.
2
Grease and flour 3 (9-inch) round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
3
Using an electric mixer, cream the butter until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Planters® PekannüssePlanters® Pekannüsse
1 Gefrorener New York-Style Cheesecake (30 Unzen), Aufgetaut1 Gefrorener New York-Style Cheesecake (30 Unzen), Aufgetaut
4
Add the sugar and continue to cream for approximately 6 to 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Gefrorener New York-Style Cheesecake (30 Unzen), Aufgetaut1 Gefrorener New York-Style Cheesecake (30 Unzen), Aufgetaut
Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)
5
Add the eggs 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Karton Philadelphia Servierfertige KäsekuchenfüllungKarton Philadelphia Servierfertige Käsekuchenfüllung
6
Add the flour and milk, alternately to creamed mixture, beginning and ending with the flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl1/2 Bis 3/4 Tasse Vollkornmehl
Tüllen Nr. 5 Rund UndTüllen Nr. 5 Rund Und
7
Add the vanilla and continue to mix until incorporated. To bake 6 layers of cake 3 at a time, divide the batter in 1/2, then divide each 1/2 among the 3 pans. Level the batter in each pan by dropping pan flat onto counter top to release air bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
24 Ganze Haselnüsse, Geröstet Und Geschält24 Ganze Haselnüsse, Geröstet Und Geschält
8
Bake each cake for 15 to 20 minutes, or until golden brown. Cool in pans for 5 to 10 minutes. Invert cakes and repeat process with the rest of the cake batter.
9
Prepare frosting while cakes are cooling.
Zutaten, die Sie benötigen
Spritzbeutel Oder Kleine Wiederverschließbare PlastiktütenSpritzbeutel Oder Kleine Wiederverschließbare Plastiktüten
10
Mix sugar, cocoa, butter, half-and-half, corn syrup, and salt in a saucepan, stir, and bring to a boil. Continue to boil, stirring occasionally for 3 minutes. The syrup will become thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Planters® PekannüssePlanters® Pekannüsse
Rote Kartoffeln, In 2,5 Cm Große Stücke Geschnitten Und Gekocht, Bis Sie Leicht Weich SindRote Kartoffeln, In 2,5 Cm Große Stücke Geschnitten Und Gekocht, Bis Sie Leicht Weich Sind
Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)Warmer, Pürierter, Gekochter Butternusskürbis (110° Bis 115°)
Vanille- Oder PfirsicheisVanille- Oder Pfirsicheis
2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf2 Esslöffel Wasser, Plus Mehr Nach Bedarf
11
Remove syrup from heat, and beat in the confectioners' sugar and vanilla extract with an electric mixer. Allow frosting to rest for a couple of minutes. At this time, if the frosting is too thick for spreading, add a bit of half-and-half, 1 tablespoon at a time, to bring frosting to proper spreading consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
Englische Toffeestückchen Aus Milchschokolade, GeteiltEnglische Toffeestückchen Aus Milchschokolade, Geteilt
6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt
Spritzbeutel Oder Kleine Wiederverschließbare PlastiktütenSpritzbeutel Oder Kleine Wiederverschließbare Plastiktüten
Vanille- Oder PfirsicheisVanille- Oder Pfirsicheis
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
Magazin