Sour Cherry Coffee Cake is a vegetarian morn meal. One serving contains 468 calories, 7g of protein, and 19g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. A mixture of salt, flour, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes about 10 minutes.
Anweisungen
1
Mix flour, sugar and cinnamon in a large bowl. Use a pastry blender or fingertips to cut in butter until mixture forms pea-size crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Kann Diät-Cremesoda
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
2
Make cake: Preheat oven to 177°; butter an 8-inch round baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
3
In a bowl, mix flour with baking powder and salt. In a separate bowl, using an electric mixer on medium-high speed, beat butter and sugar until light. Beat in eggs one at a time. Reduce mixer speed to low and add flour mixture, alternating with milk and vanilla. Gently fold in cherries.
Zutaten, die Sie benötigen
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
1/3 Tasse Kokos- Oder Pflanzenöl
Weiße Zuckerglasur, Optional
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
(Keebler)
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
Spread batter in baking pan, sprinkle with streusel and bake until lightly browned on top and a toothpick inserted into center comes out clean, 50 to 55 minutes. Cool in pan on a wire rack for 10 minutes before serving.