Spoon Bread Soufflé

Spoon Bread Soufflé
This recipe serves 8. One portion of this dish contains around 10g of protein, 12g of fat, and a total of 260 calories. A mixture of baking powder, butter, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. It is a good option if you're following a gluten free and vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 191°. Generously butter a 2 1/2- to 3-quart soufflé dish (3 to 4 inches deep) or other deep baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt
2
Heat milk in a 2-quart heavy saucepan over moderate heat until hot but not boiling, then add cornmeal in a stream, whisking, and cook, whisking, until very thick and smooth, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
1 (2-lagige) Gelbe Kuchenmischung1 (2-lagige) Gelbe Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen
3
Transfer to a large bowl and stir in butter, salt, baking powder, and yolks, then cool to lukewarm.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
4
Beat egg whites with a pinch of salt in another bowl using an electric mixer until they just hold stiff peaks. Stir one fourth of whites into cornmeal mixture to lighten, then fold in remaining whites gently but thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
VeilchenVeilchen
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Spoon batter into baking dish and bake until golden brown and puffed, 45 to 50 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt
6
Serve immediately.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score5
Magazin