Throwdown Gingerbread Cookies

Throwdown Gingerbread Cookies
Throwdown Gingerbread Cookies requires around 46 minutes from start to finish. This recipe serves 85. Watching your figure? This vegetarian recipe has 38 calories, 0g of protein, and 2g of fat per serving. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. A mixture of baking soda, salt, ground pepper, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Whisk the dry ingredients except the sugar. In the bowl of an electric mixer fitted with a paddle, cream the butter with the sugar until slightly fluffy. Slowly beat in the milk.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2
On low speed, beat in the dry mixture until combined; dough will be sticky. Divide the dough into 4 equal portions, roll each to 1/4 to 1/8-inch thick between sheets of parchment paper, and freeze until firm, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
3
Preheat the oven to 325 degrees F. Line sheet pans with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
4
Put the cookie dough on a floured work surface; cut and transfer cookies to the prepared sheets. Reroll and cut the scraps into cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
Orange Und Gelbe Pasten-LebensmittelfarbeOrange Und Gelbe Pasten-Lebensmittelfarbe
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
5
Bake the thinner cookies for about 11 minutes, until crisp, and the thicker about 20 minutes. Cool for about 2 minutes, then transfer to a rack to finish cooling.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
SchwierigkeitExperte
Fertig in46 m.
Portion85
Gesundheits-Score0
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