Velvet Chocolate Cheesecake

Velvet Chocolate Cheesecake
For 41 cents per serving, this recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 20 servings with 195 calories, 3g of protein, and 15g of fat each. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying. If you have chocolate chip cookies, margarine, vanilla, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 20 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191° if using a silver 8-inch springform pan (or to350 if using a dark nonstick 8-inch springform pan). Crush 20 of the cookies; mix with margarine. Press firmly onto bottom of pan. Stand remaining 10 cookies around side of pan; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Reserve 2 Tbsp. of the sugar. Beat cream cheese in medium bowl with electric mixer on medium speed until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add remaining sugar, the cocoa and 1 tsp. of the vanilla; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
ReispapierReispapier
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
4
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Pour over crust. Cover tops of cookies with strip of foil to prevent overbrowning.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6
Bake 50 minutes or until cheesecake is puffed and almost set in center.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
7
Remove from oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Mix reserved 2 Tbsp. sugar, the sour cream and remaining 1/2 tsp. vanilla until well blended; spread evenly over cheesecake. Return to oven; bake an additional 10 minutes. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score0
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