Velvet Chocolate Cheesecake

Velvet Chocolate Cheesecake
For 41 cents per serving, this recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 20 servings with 195 calories, 3g of protein, and 15g of fat each. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying. If you have chocolate chip cookies, margarine, vanilla, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 20 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191° if using a silver 8-inch springform pan (or to350 if using a dark nonstick 8-inch springform pan). Crush 20 of the cookies; mix with margarine. Press firmly onto bottom of pan. Stand remaining 10 cookies around side of pan; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Reserve 2 Tbsp. of the sugar. Beat cream cheese in medium bowl with electric mixer on medium speed until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Add remaining sugar, the cocoa and 1 tsp. of the vanilla; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
ReispapierReispapier
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
4
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
5
Pour over crust. Cover tops of cookies with strip of foil to prevent overbrowning.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
6
Bake 50 minutes or until cheesecake is puffed and almost set in center.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Remove from oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Mix reserved 2 Tbsp. sugar, the sour cream and remaining 1/2 tsp. vanilla until well blended; spread evenly over cheesecake. Return to oven; bake an additional 10 minutes. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score0
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