10 Pound Cheesecake

10 Pound Cheesecake
10 Pound Cheesecake requires roughly 2 hours and 25 minutes from start to finish. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. One serving contains 571 calories, 8g of protein, and 29g of fat. A mixture of vanillan extract, cherry pie filling, graham cracker crumbs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Stir together graham cracker crumbs, sugar, and melted butter. Press into a 9x13 inch baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2
Use an electric mixer to beat the cream cheese until smooth. Beat in the sweetened condensed milk, lemon juice, and vanilla extract until well blended and smooth. Fold in whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Pour filling into crust and smooth the top.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
4
Top with cherry pie filling. Refrigerate until firm, 2 to 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 25 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin