Apple-Almond Browned Butter Cake

Apple-Almond Browned Butter Cake
Apple-Almond Browned Butter Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 10 servings with 713 calories, 11g of protein, and 44g of fat each. Head to the store and pick up golden yummy apples, slivered almonds, flour, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
In a 12-inch frying pan or 5- to 6-quart pan over high heat, melt 1 1/2 cups butter and stir often until the milk-solid particles turn golden brown, 5 to 7 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Remove at once from heat and let stand until warm, 15 to 20 minutes (or nest pan in cold water and stir often, 5 to 8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Meanwhile, in a food processor, whirl 3/4 cup slivered almonds to a fine powder (or finely grate with a nut grater); scrape into a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte MandelnGerutschte Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
ReibeReibe
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Spread remaining 1 cup slivered almonds in a 10- by 15-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte MandelnGerutschte Mandeln
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake in a 350 oven until slivered almonds are golden brown, 6 to 12 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte MandelnGerutschte Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
6
Let cool slightly, then coarsely chop.
7
To bowl with ground almonds, add toasted almonds, sugar, and 1 1/4 cups flour. Stir to mix well. Scrape melted butter with all browned particles into bowl; mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
8
Add egg whites, lemon peel, and orange peel. Beat with a mixer on medium speed, scraping bowl often, until batter is well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
9
Add chopped apples and stir to mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
10
Butter and flour a 9-inch cheesecake pan with removable rim. Scrape batter into pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
11
Bake in a 325 oven (300 convection oven) until cake is golden brown, firm in the center when lightly pressed, and begins to pull from pan sides, 1 hour to 1 hour and 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Let cake stand in pan on a rack at least 20 minutes or until cool, about 1 hour. Slide a thin-bladed knife between warm or cool cake and pan rim; remove rim. Set cake on a rimmed plate and, if desired, pour about 1/2 cup warm caramel sauce over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
13
Cut into wedges; serve with scoops of ice cream and remaining caramel sauce to add to taste.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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