Apple-Almond Browned Butter Cake

Apple-Almond Browned Butter Cake
Apple-Almond Browned Butter Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 10 servings with 713 calories, 11g of protein, and 44g of fat each. Head to the store and pick up golden yummy apples, slivered almonds, flour, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
In a 12-inch frying pan or 5- to 6-quart pan over high heat, melt 1 1/2 cups butter and stir often until the milk-solid particles turn golden brown, 5 to 7 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Remove at once from heat and let stand until warm, 15 to 20 minutes (or nest pan in cold water and stir often, 5 to 8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Meanwhile, in a food processor, whirl 3/4 cup slivered almonds to a fine powder (or finely grate with a nut grater); scrape into a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte MandelnGerutschte Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
ReibeReibe
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Spread remaining 1 cup slivered almonds in a 10- by 15-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte MandelnGerutschte Mandeln
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Bake in a 350 oven until slivered almonds are golden brown, 6 to 12 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte MandelnGerutschte Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Let cool slightly, then coarsely chop.
7
To bowl with ground almonds, add toasted almonds, sugar, and 1 1/4 cups flour. Stir to mix well. Scrape melted butter with all browned particles into bowl; mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
8
Add egg whites, lemon peel, and orange peel. Beat with a mixer on medium speed, scraping bowl often, until batter is well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Add chopped apples and stir to mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
10
Butter and flour a 9-inch cheesecake pan with removable rim. Scrape batter into pan.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
11
Bake in a 325 oven (300 convection oven) until cake is golden brown, firm in the center when lightly pressed, and begins to pull from pan sides, 1 hour to 1 hour and 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
12
Let cake stand in pan on a rack at least 20 minutes or until cool, about 1 hour. Slide a thin-bladed knife between warm or cool cake and pan rim; remove rim. Set cake on a rimmed plate and, if desired, pour about 1/2 cup warm caramel sauce over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
13
Cut into wedges; serve with scoops of ice cream and remaining caramel sauce to add to taste.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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