Apple Cake with Toffee Crust might be just the dessert you are searching for. One serving contains 934 calories, 9g of protein, and 34g of fat. This recipe serves 10. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. Not A mixture of vegetable oil, granulated sugar, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 3 hours and 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Butter and flour a 9-inch springform tube pan. In a medium bowl, whisk the flour with the salt and baking soda. In a large bowl, whisk the oil with the granulated sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Lila Hülsenerbsen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Add the dry ingredients and whisk until smooth. Fold in the diced apples with a rubber spatula. Scrape the batter into the prepared pan and bake in the lower third of the oven for about 1 hour and 15 minutes, or until a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean.
Meanwhile, in a medium saucepan, combine the butter, cream and brown sugar and bring to a boil over moderate heat, stirring.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
7
Remove the toffee glaze from the heat and stir in the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Toffee
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
8
Place the warm cake (still in its pan) on a rimmed baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Pour the hot glaze over the cake and let it seep into the cake, poking lightly with a toothpick.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
10
Let the cake cool completely, about 2 hours. Invert the cake onto a plate, and invert again onto another plate, right side up.
11
In a medium saucepan, combine the sugar and water and bring to a boil over high heat, stirring until the sugar dissolves. Using a moistened pastry brush, wash down any sugar crystals on the side of the pan. Cook without stirring until a medium-amber caramel forms, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Zitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
20 Frische Erdbeeren, Geschält
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Remove from the heat and quickly but carefully stir in the cream and butter. Simmer the sauce over moderate heat for 2 minutes, then remove from the heat and stir in the brandy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Prisen Gemahlene Nelke
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-Vanillewaffeln
Innereien Und Nackenknochen Der Pute
13
Pour the toffee sauce into a pitcher.
Zutaten, die Sie benötigen
Toffee
Innereien Und Nackenknochen Der Pute
14
In a large skillet, melt the butter and the brown sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
15
Add the apples and cinnamon and cook over moderately high heat, turning the apples once or twice, until they are tender and caramelized, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
16
Add the water to dissolve the caramel in the skillet, then transfer the caramelized apples to a plate.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
17
Slice the cake and serve with the caramelized apples, toffee sauce and vanilla ice cream.