For $2.03 per serving, this recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 10g of protein, 50g of fat, and a total of 818 calories. This recipe serves 12. A mixture of heavy whipping cream, eggs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Place chocolate in medium bowl. Bring cream, ginger, and wasabi to boil in small pot.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Wasabi
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
2
Pour hot cream over chocolate; cover with plastic wrap and let stand 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
3
Whisk cream and chocolate until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
4
Mix sesame seeds and corn syrup in small bowl to coat; stir into chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
140 G Gehackte Frühlingszwiebeln
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
5
Let cool to lukewarm. Stir in butter. Cover and let stand at room temperature overnight to set.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1
Place 1 cup water, sugar, and ginger in small saucepan. Scrape seeds from vanilla bean into pan; add bean. Stir over medium heat until sugar dissolves. Simmer 2 minutes; remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
2
Let stand at room temperature 1 hour for flavors to blend.
3
Strain syrup into small bowl. Chop ginger. (Can be prepared 1 day ahead. Cover and refrigerate ginger and syrup separately.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 8-inch-diameter cake pans with 2-inch-high sides. Line bottoms with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
2
Whisk 2 cups boiling water, cocoa powder, and reserved chopped ginger in medium heatproof bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
1 Tasse Weiße Perlgraupen
3
Whisk flour, baking soda, baking powder, and salt in large bowl. Using electric mixer, beat sugar and butter in large bowl until fluffy, about 1 minute.
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
4
Add eggs 1 at a time, beating until incorporated after each addition. Beat in vanilla extract.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Add flour mixture in 4 additions alternately with cocoa mixture in 3 additions, beginning and ending with flour mixture. Divide batter among prepared cake pans; smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 30 minutes. Cool in pans 5 minutes. Turn cakes out onto racks; cool completely. (Cakes can be prepared 1 day ahead. Wrap with plastic wrap and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1
Beat cream in large bowl until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
2
Add sugar, vanilla, and ginger. Beat until stiff peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
Using long serrated knife, trim rounded tops off cakes to create flat surface.
4
Place 1 cake layer, cut side up, on plate.
5
Brush top with 1/3 cup ginger syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
6
Spread half of ganache over top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
7
Place second layer, cut side up, atop first layer.
8
Brush with 1/3 cup syrup; spread with remaining ganache. Top with third cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
9
Brush with remaining syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
10
Spread sides and top with whipped cream frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Skittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-Rosinenbrot
11
Sprinkle top with black sesame seeds. Refrigerate until ganache is set, about 4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Schwarze Sesamsamen
12
Let stand at room temperature 30 minutes before serving. (Can be made 1 day ahead. Keep refrigerated.)
13
*Available in the Asian foods section of some supermarkets and at Asian markets.