Caribbean Spice Cake

Caribbean Spice Cake
The recipe Caribbean Spice Cake is ready in about 45 minutes and is definitely an amazing vegetarian option for lovers of Central American food. One portion of this dish contains around 5g of protein, 9g of fat, and a total of 356 calories. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. If you have butter, tamarind nectar, firmly brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Scoop out squash seeds; discard or reserve for another use.
Zutaten, die Sie benötigen
SchälmesserSchälmesser
4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)
3
Place squash, cut-side down, on a baking sheet coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung
SchälmesserSchälmesser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
4
Bake 40 minutes or until squash is tender. When cool enough to handle, scoop out pulp. Process squash pulp in a food processor until smooth. Turn oven down to 37
Zutaten, die Sie benötigen
SchälmesserSchälmesser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)(wie Marie Biscuits)
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
5
Coat a 13- x 9-inch baking pan with cooking spray, and line with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/4 Tassen Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Frosting1 1/4 Tassen Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Frosting
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
6
Combine flour and next 7 ingredients in a medium bowl. In a large bowl, beat butter and brown sugar at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Diät-CremesodaDiät-Cremesoda
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
7
Add eggs; beat 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
8
Add tamarind nectar and 1 1/3 cups butternut squash puree; beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete Preiselbeeren Oder Gehackte Getrocknete Kirschen Oder Eine Mischung Aus BeidemGetrocknete Preiselbeeren Oder Gehackte Getrocknete Kirschen Oder Eine Mischung Aus Beidem
Tamarinde SaftTamarinde Saft
9
Add flour mixture, beating until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
10
Pour batter into prepared pan, and bake at 375 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
11
While cake is baking, prepare Mango Compote. Beat yogurt and powdered sugar with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
KompottKompott
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
12
Cut cake into squares.
13
Cut each square into two triangles, and top with yogurt sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
14
Serve with Mango Compote with Cilantro-Mint Syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Olivenöl2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Olivenöl
Spritzen Sie VanilleextraktSpritzen Sie Vanilleextrakt
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)

Empfohlener Wein: Gewürztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caribbean on the menu? Try pairing with Gewurztraminer, Pinot Gris, and Riesling. You'll want to opt for wines with a bit of sweetness when dealing with spicy Caribbean dishes. Serve these wines chilled so they're even more refreshing. One wine you could try is Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 29 dollars.
Domaine Weinbach Cuvée Theo Gewürztraminer
Domaine Weinbach Cuvée Theo Gewürztraminer
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score9
Magazin