Chocolate-Caramel Trifle with Raspberries might be just the Scottish recipe you are searching for. This recipe serves 10. This dessert has 559 calories, 10g of protein, and 21g of fat per serving. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baking soda, sugar, vanilla, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Butter and flour a 9-inch square baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
2
Coarsely chop 3 ounces of the chocolate and place in a microwave-safe bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Drizzle 1/4 cup liqueur evenly over cake. Spoon a third of the Caramel Pastry Cream over cake and spread level. Repeat to make two more layers each of cake, liqueur, and pastry cream, ending with pastry cream. Cover and chill at least 2 hours or up to 1 day.
Zutaten, die Sie benötigen
Konditorcreme
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
(aus Einem Karton)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
14
Finely chop remaining 1 ounce chocolate or scrape into curls. Arrange raspberries on trifle and sprinkle chocolate evenly over berries. Scoop onto dessert plates to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 Kalorien
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Gehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene Pistazien