Chocolate Chip Oatmeal Cake requires around 45 minutes from start to finish. This dessert has 2545 calories, 33g of protein, and 108g of fat per serving. This recipe covers 46% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 2. Head to the store and pick up eggs, cocoa powder, butter, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Mix water and oatmeal in mixing bowl, and let sit 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Haferflocken
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
2
Add sugars, butter or margarine, and eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
Mix well.
4
Add flour, baking soda, cocoa, and salt. Blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
5
Pour into greased and floured 10 x 15 x 1 inch jelly roll pan. Top with chocolate chips and chopped nuts.