Chocolate Custard Sauce with Cake and Raspberries

Chocolate Custard Sauce with Cake and Raspberries
Watching your figure? This gluten free recipe has 725 calories, 7g of protein, and 47g of fat per serving. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 4. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have chocolate crème anglaise, raspberries, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
In a bowl, whisk 3/4 cup milk into crme anglaise.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
2
Mixture should be thin enough to pour and have the consistency of corn syrup or thick maple syrup. If needed, add more milk, 1/4 cup at a time, until you reach the consistency you like.
Zutaten, die Sie benötigen
Reiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum ServierenReiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum Servieren
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
3
Arrange a piece of cake on each plate and drizzle with sauce. Top with fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion4
Gesundheits-Score8
GerichteSauce
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