Chocolate Custard Sauce with Cake and Raspberries

Chocolate Custard Sauce with Cake and Raspberries
Watching your figure? This gluten free recipe has 725 calories, 7g of protein, and 47g of fat per serving. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 4. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have chocolate crème anglaise, raspberries, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
In a bowl, whisk 3/4 cup milk into crme anglaise.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Mixture should be thin enough to pour and have the consistency of corn syrup or thick maple syrup. If needed, add more milk, 1/4 cup at a time, until you reach the consistency you like.
Zutaten, die Sie benötigen
Reiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum ServierenReiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum Servieren
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3
Arrange a piece of cake on each plate and drizzle with sauce. Top with fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion4
Gesundheits-Score8
GerichteSauce
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