Chocolate Lime Cheesecake

Chocolate Lime Cheesecake
Chocolate Lime Cheesecake requires about 1 hour and 40 minutes from start to finish. This recipe serves 8. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 613 calories, 10g of protein, and 44g of fat. A mixture of butter, eggs, juice of lime, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Place a large overlapping piece of aluminum foil over the bottom of the springform pan, and then insert pan ring over it. Fold the foil extra foil up and around the pan and place the whole thing on a second piece of foil, also folding it and pressing it securely around the pan, having a water tight covering.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
3
In a food processor, process cookies until they are crumb-like, add melted butter and continue to process.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Pour crumb mixture into springform pan and press with your fingers to line the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
5
Place the pan in the refrigerator to set while you prepare the cheesecake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Place a kettle of water on for water bath. In a food processor beat the cream cheese until smooth, add the sugar, eggs, egg yolks, and lime juice.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Leicht Zerdrückte Hass-AvocadoLeicht Zerdrückte Hass-Avocado
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
7
Take crumbed pan from the refrigerator and place it in a roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein GeschnittenRotkohl, Fein Geschnitten
8
Pour the cheesecake mixture into the crumb pan, and then carefully pour the hot kettle of water into the roasting pan so the water reaches 1/2 way up the pan so the water does not splash into cheese cake.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein GeschnittenRotkohl, Fein Geschnitten
9
Place roasting pan in oven for 1 hour, checking after 50 minutes. It should feel set, but still wobbly in the center. Take the roasting pan out of the oven, carefully remove the springform pan from the roasting pan and place it on a rack. Peel off the outer layer of foil, and tear away the side bits of the first layer of foil and leave the pan to cool. Once the cake comes to room temperature, place it in the refrigerator for 20 minutes before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein GeschnittenRotkohl, Fein Geschnitten
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Transfer to the plate you're going to serve it on, a plate without a lip, or a cake stand. Unclip the springform pan and remove the outer part. Carfully lift the cheesecake removing the metal bottom. The aluminum foil can stay on the cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
11
Serve chilled.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 40 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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